Sztárok

Horrorsérülést szenvedett Sebestyén Ági a Ninja Warriorban – videó

Rohammentő vitte kórházba, ahol 8 órán keresztül műtötték a lábát.

Brutális sérülést szenvedett Sebestyén Ági a Ninja Warrior Hungaryban – írja a Blikk. A 33 éves fitneszbajnok lány, aki komoly tervvel érkezett a TV2 műsorába, rögtön az első akadálynál olyan rossz ívben ugrott a deszkára, hogy elreccsent a lába, és a vízben landolt. Miután a stábtagok kihúzták, elborzadtak a látványtól. Rohammentő vitte kórházba.

A sebészeten derült ki, hogy mindkét lábszárcsontja, azaz a sípcsont és a szárkapocscsont is eltört. Egy nyolcórás műtét során operáltak a lábába egy fémdarabot. A durva baleset még a nyári forgatáson történt, pár napja azonban kiderült: újabb műtét vár rá, mivel nem jól forrt össze az egyik csont.

Ági ennek ellenére sem bánta meg, hogy jelentkezett a versenyre: „Rengeteget tanultam magamról, nagy lecke volt ez az élettől” – vallotta be Pumped Gabo exe, akit ráadásul a baleset közelebb hozott Ausztriában élő édesanyjához, és kibékültek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top