Sztárok

Pumped Gabo exe, Ági megmutatta pucér fenekét

Sebestyén Ági az egyik barátnőjéhez utazott ki a Kanári-szigetekre, ahol nem volt rest megmutatni bájait. Csodás fotókat posztolt Mallorcáról.

Pumped Gabo és Sebestyén Ági már csupán közös műsoruk, a Pumpedék miatt állnak szóba egymással. A fiatalok 4 hónapja szakítottak, Gabo a Soundon máris mással kavart. Később az Anikó show-ban azt mondták, hogy bár nincsenek együtt, azért heti egyszer összejárnak, mert ha valami, akkor a kémia mindig is működött közöttük. Pár hete Ági szerelmes képet posztolt egy fiúval – később kiderült, hogy a Való Világból megismert Lóriról van szó. Azóta is boldogok együtt, Ági viszont most egyedül ment nyaralni, méghozzá egy barátnőjét látogatta meg Mallorcán, ahonnan elég szexi képeket posztolt. 

A követők természetesen imádják a fotót, ami, hát be kell vallani, elég jól sikerült. Most aztán féltékeny lehet Gabo, aki nemrég azt is elmondta, mit gondol volt barátnője új kapcsolatáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top