Sztárok

Álomállást hirdetett Pumped Gabo és VV Soma

Ha érdekelne egy kis munka a nyárra, jelentkezz Pumped Gabo és VV Soma újonnan nyílt bárjába, a Pumpedék Bárba.

Itt a nyár és a szezonális munkák időszaka.

Hol máshol töltenéd a szabadidődet, mint Pumpedék bárjában?

A valóságshow-hős és a Balaton Sound felfedezettje közös vállalkozásba kezdett, megnyitották első vendéglátó helyiségüket. Már most nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy vajon milyen hangulata lesz a helynek, és főleg, hogy kik dolgoznak majd ott. Az biztos, hogy a két celebbel össze lehet majd futni. 

 “Itt a nagy lehetőség, itt a nyár! Ha sok a szabadidőd, és nem tudsz mit csinálni, kéne egy jó meló, akkor dolgozz a Pumpedék Bárban. Két hónapos nyári munka, kiemelt bérezés. Csajok, palik, strand, buli, napozás. Mi kell még, gyerekek?” – hangzik el VV Somától és Pumped Gabótól. 

Ocskossel Fokusz

@pumped_gabo által megosztott bejegyzés,

 “Na de nem jöhet ám mindenki  folytatódik az álláshirdetés. – Ha ki vagy pattintva, és mindennap a konditeremben éled az életedet, akkor nálunk a helyed. Ha fiú vagy, nézz ki úgy, mint mi (bár az nem lesz könnyű)! Ha lány vagy, nézz ki úgy, mint az Ágika (bár olyan csajokból Dunát lehetne rekeszteni, szóval az nem lesz nehéz)… Az se baj, ha értesz a pultozáshoz, de az se baj, ha nem!”

@ohmollywear bikini az van de hol a joido!?????????????????‍♀️

Sebestyen Agi (@sebestyen_agi) által megosztott bejegyzés,

Innentől már csak az a dolgod, hogy küldj egy hatásos fotót, és ha elnyered a tulajok tetszését, már meg is van az álommeló a nyárra. Pumpedék az utóbbi időben több vállalkozásba is belevágtak: egy konditerem arcai lettek, beindítják a bárt, és felcsaptak DJ-nek. Hallgasd meg a legújabb mixüket, garantáltan eláll a lélegzeted!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top