Sztárok

Pumped Gabo először beszél új barátnőjéről

Tegnap véget ért a Pumpedék második évada, ahol sok izgalmas és meghökkentő dologra került fény. Gabo összejött Lunával, Sebestyén Ági pedig végleg elhagyja a sorozatot.

Pumped Gabo és Sebestyén Ági szerelmi kálváriájának már hónapok óta vége, hiszen mindketten megerősítették, hogy szakítottak, bár ezután még egy ideig összejártak. A Pumpedékben nemcsak az ő kapcsolati nehézségeiket, de VV Soma és Luna veszekedéseit is végignézhettük, a műsor utolsó részében pedig mindenre fény derült. Soma összeveszett Pumped Gabóval, hiszen lefeküdt a volt barátnőjével, ami barátok között nem éppen etikus. Sebestyén Ági egy hónapja ismerte be, hogy VV Lóri személyében új párra talált, és már nem foglalkozik többet Gabóval, sőt egy durva videóüzenetet is küldött neki. 

Nalam baratsag nem azt jelenti , hogy beteszem mas nojebe..😁😉 @sebestyen_agi ✌🏼 #budapest #valovilag #hungary

Farkas Soma / VV Soma (@frks22) által megosztott bejegyzés,

Luna és Gabo az RTL Reggeliben többek között arról is beszéltek, miről szólt az utóbbi pár hónap, hogy jöttek össze, és miért szakítottak volt párjaikkal. „Bár soha nem mondott senki semmit erről a témáról, mi a Somával már nagyon régóta nem voltunk jóban” – kezdte Luna. „Négy hónap után kezdődtek a nehézségek, heti kétszer szakítottunk. Nem voltunk egy hullámhosszon, sokat veszekedtünk, rajtakaptam, hogy lányoknak írogat. Valahogy mindig kimagyarázta, szerettem és megbocsátottam” – mondta Somával való kapcsolatáról a lány, majd Gabo vette át a szót. 

„Júliusban szakítottunk Ágival, akkor kezdtünk el beszélgetni, bár addig is jóban voltunk. Nagyon mélyponton voltam, jólesett, hogy fel tudtam hívni a Lunát, elmondani, mit érzek, mi az, ami fáj. Ezek a telefonbeszélgetések egyre gyakoribbak voltak, többször is találkoztunk, elmentünk vacsizni, ettől mindig jó kedvem lett. Aztán egy idő után úgy éreztem, hogy kezdem megszeretni. Itt hibáztam, el kellett volna mondanom Somának, hogy mi a helyzet” – vallotta be Gabo, aki Lunáról is beszélt.

„Ő egy kedves, aranyos lány, vele nincs szívem olyanokat megtenni, mint az előző kapcsolatomban. Nem azt mondom, hogy megértem erre, de eddig nem csaltam meg, és nagyon szeretem” – mondta Gabo, aki nemrég azt is elárulta, hogy mit gondol exe új pasijáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top