Sztárok

Ezért nem akar újra nősülni Szolnoki Péter

A Bon-Bon együttes sztárjának voltak hullámvölgyei a magánéletben és a zenekari életben is, de ez már a múlté.

Ismét ereje teljében van a súlyos betegségből felépült Szolnoki Péter. Hamarosan debütál a zenész Bon-Bon-musicalje, A Haverok, buli, Bon-Bon – Szeretni belendülésig című darab, amelyet siketek és nagyothallók is élvezhetnek – írja a Bors.

A mostanában sok, de csendesebb munka mellett három éve a szerelem is rátalált a zenészre. Szolnoki Péter jelenleg Biatorbágy és Eger között ingázik, a barátnője ugyanis egri, egy bankfiók vezetője. A Bon-Bon együttes frontembere elárulta, ellentétben darabja főszereplőjével, ő nem adná újból házasságra a fejét.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Viki civil, de nagyon jól megértjük és kiegészítjük egymást. (…) Házasságot nem tervezünk és gyereket sem, kettőnknek összesen van négy, mi már csak boldogan szeretnénk élni”  – mondta Szolnoki, aki az egészségileg nehéz időszakáról nem szívesen beszél. „Valóban volt az életemnek egy nehezebb korszaka, de ezt a betegséget már szeretném elfelejteni” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top