Sztárok

Dobrády Ákos meztelenül fekszik egy kád gesztenyében

Dobrády Ákos rengeteget koncertezik, viszi a vállalkozását, de a képernyőn keveset láthatjuk. Na, most pótolta, hiszen minden órában kétszer szerepel a különböző csatornákon.

Dobrády Ákos és Iszak Eszti kapcsolata kifürkészhetetlen, bár most állítólag újra együtt vannak, sőt ismét eljegyezték egymást. Az énekes az utóbbi időben leginkább ezzel kapcsolatban szerepel a médiában, hiszen egy ideje már háttérbe vonult: csak zenél, és a saját vállalkozásában dolgozik. Most mégis elvállalt egy reklámszereplést, méghozzá nem is akármilyent: egy kád gesztenyében dalolászik meztelenül. 

Dobrády Ákos túrórudi-evés közben énekli a Kicsi Gesztenye című, nagy sikerű számát, egy gesztenyével teli kádban – mi lehetne ennél idillibb? A reklám azonban nem aratott osztatlan sikert, még a rajongók közül is akadt olyan, aki szerint sablonos, és nem kellett volna elvállalnia. Persze azért az énekes legtöbb követőjének tetszett a „produkció”. 

Fotó: Youtube

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top