Sztárok

A semmiből jött szépségkirálynő: ő a Miss Universe Hungary 2018

Gyakorlatilag arról sem tudtunk, hogy lehet indulni a Miss Universe Hungary címért, most az is kiderült, hogy már a győztes is megvan: ő Kecskés Enikő.

2016-ban Bódizs Veronika lett a Miss Universe Hungary, és ezáltal ő képviselte hazánkat a világversenyen. Tavaly azonban meghiúsult a verseny, nem hirdettek győztest, így az is eléggé meglepett minket, hogy idén megrendezték, főleg, hogy erről gyakorlatilag senki nem tudott. A szépségverseny közösségi oldala tegnap közölte, hogy megvan a győztes: ő pedig Kecskés Enikő

„Örömmel mutatjuk be a 2018-as Miss Universe Hungary-t, Kecskés Enikőt! Gratulálunk!” – írja az oldal, ezenkívül azonban gyakorlatilag semmit nem tudunk az új szépségkirálynőről. A versenyt szeptember 11-én jelentették be, szeptember 24-ig lehetett jelentkezni. A zsűriben pedig a szintén királynő Bódizs Veronika és Budai Zsuzsa, a sztárfotós Vojcehovskij Richárd, a hairstylist Haller János és Kovács Veronika foglalt helyet. 

Bár a honlap szerint Kovács Veronika a verseny tulajdonosa, mégis Vajna Tímea közösségi oldalán bukkantunk rá a képekre, pedig elvileg kiszállt a bizniszből két évvel ezelőtt. Nos, úgy tűnik, mégis visszacsalogatták, sőt, a Miss Universe Hungary 2018 koronája épp Tímea másik bizniszéből van. 

És itt van pár kép a győztesről: 

Megnézem
Összes kép (7)

 

 

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top