Sztárok

Na, ehhez nem ért Stohl András

Focizott, amikor gyerek volt, a gyerekei pedig jobban képben vannak az internet világával, mint ő. Stohl Andrásnak egy e-mail megírása is gondot okoz.

Stohl András internet nélkül nőtt fel, manapság pedig nincs otthon az online kütyük forgatagában. Kisebbik gyermekei számára ez már természetes közeg, Stohl viszont néha kénytelenségből lép a számára ingoványos virtuális talajra – decemberben például egy szerep kedvéért, az Álomutazó főszerepében ugyanis újra a digitalizált jövőben kell majd  mozognia.

Stohl András Júdás szerepében a Székely Csaba Passio XXI. című drámájából készült zenés passiójáték próbáján a Papp László Budapest Sportarénában 2017. április 8-án (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

„A minap a Future Parkba mentünk Franciskával és Andriskával. Nem az én világom, ennek ellenére nagyon jól szórakoztunk” – mondja Stohl, aki bevallása szerint még a Mario videójátékokhoz is elég suta,ennek ellenére jól érezte magát. 

A hazai színházi világ egyik legfoglalkoztatottabb színésze a VIII. kerületben nőtt föl, leginkább azzal töltötte szabadidejét, hogy a haverokkal rúgta a házfalhoz a focilabdát. „Engem a videójátékok sem érdekelnek, a telefont is javarészt telefonálásra használom, és e-mailezni is ritkán szoktam. A minap írtam e-mailt egy ismerősömnek, és sikerült az egész szöveget a subjectbe írni. Azt a válasz kaptam, hogy bár általában nem oda szoktuk írni a levelet, de egy színésznek elnézzük.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top