Sztárok

Párbajra hívta a Viszkist egy nő, akit évekkel ezelőtt megfélemlített

Ambrus Attila fegyvernemet is választhatott volna, de nem fogadta el a kihívást.

A Viszkis néven elhíresült egykori bankrabló, Ambrus Attila nemrég Miskolcon tartott előadást a borsodi rendőrök meghívására. A Bors idézi az ott elhangzott történetet: „Egy hónapja a feleségemet felhívta egy nő, aki közölte: párbajoznom kell a fiával, és csak annyi a dolgom, hogy fegyvernemet válasszak. Elárulta a hölgy, hogy az egyik rablásnál fegyvert fogtam rá, és letérdeltettem. Úgy tűnik, bosszút forralt, és ezt az érzést azóta is dédelgeti, sőt az eltelt évek alatt a fiát is felbőszítette ellenem.

Ambrus Attila

Ambrus nem fogadta el a kihívást, már csak azért sem, mert több bűncselekményt nem szeretne elkövetni. Ugyanakkor azt mondta, a mai napig előfordul, hogy emberek a pokolba kívánják őt, és ezt a szemébe is mondják. „Nyáron a visegrádi palotajátékokon árultam, ahol egy nő odajött hozzám, és azt mondta: imádkozik azért, hogy a pokolba kerüljek. Kiderült, hogy ő volt az, aki egy békásmegyeri rablásnál nem akarta kikapcsolni a helyiség riasztóját, és miután összevitatkoztunk, belöktem egy szekrénybe. Nagyon sajnálom, amit vele tettem, és neki soha nem fogom tudni bebizonyítani, hogy megváltoztam” – mondta Ambrus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top