Sztárok

Újabb hírességgel bővült a Sztárban Sztár csapata

Sütő Enikő komoly feladatot kapott a TV2 zenés show-jában, a Sztárban Sztárban.

Sütő Enikő is csatlakozott a Sztárban Sztár 6. évadának csapatához, aki mentorként segíti majd a versenyzőket a felkészülésük során.

A szereplők felkészülését segíti nyilván énektanár és koreográfus, de egy szereplés úgy lesz autentikus, hogy még a művész is hozzáadja a tehetségét és az interpretációját. Úgyhogy nekem nagy megtiszteltetés, hogy a Sztárban Sztárban erről a harmóniáról gondoskodhatok, ami nem csak a külsőre vonatkozik” – mondta el az egykori modell.

Többek között Pintér Tiborral is együtt dolgozott a vasárnap esti produkció sikerességéért, neki a modelljárást kellett megtanítania.

A korszellemre való ráhangolódás és az a visszajelzés, ami minden művésznek kell, hogy az adott kor, az adott stílus jegyeit ő hogy képviseli, és ő ezt hogy adja ki. Tulajdonképpen ez az, amiben próbálom őket segíteni. Nagyon érdekes kölcsönös energiaáramlásban vagyunk. Látom a felismeréseket az arcukon és nagyon remélem, hogy ez meg fog jelenni a vasárnapi show-ban is” – árulta el a hetvenes-nyolcvanas évek sztármanökenje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top