Sztárok

Sütő Enikő munkája nagy kérdőjel

Karácsony előtt véget ért a Sztárban sztár, és már most várják a rajongók a folytatást. Egyedül az a kérdés, mi lesz Sütő Enikővel. Ennek mentén érdekelne bennünket a véleményed, egy gombnyomással szavazhatsz.

Idén újítottak a Sztárban sztárban, most konkrétan arra gondolunk, hogy bekerült a felkészítők közé Sütő Enikő. Az első alkalom, amikor láthattuk, mégis csak a második adásban volt, amikor a második fellépőt, Hient készítette fel, hogyan legyen Freddie Mercury.

GIF
[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] Sütő Enikő Hiennek mutatta meg, hogyan viselkedik Freddie a színpadon

Mivel a sminkesek, stylistok, maszkmesterek dolgoznak a megjelenésen, a koreográfus pedig a mozgáson, tulajdonképpen nem éreztük hiányát egy újabb mentornak, aki elmagyarázza, hogy mit csinál az énekes. 

Sütő Enikő, a Sztárban sztár mentora

Ami viszont abszolút elvitathatatlan Sütő Enikőtől, az a lelkesedése, amivel magyarázott a fellépőknek. Például itt örült, amikor szerinte Hiennek átjött a karakter, vagyis a csukott szemmel éneklő Freddie Mercury.

GIF

Sütő Enikő támogatta amúgy a Runaway Train felkészülése idején Freddie-t (mármint Fehérvári Gábor Alfrédot), de adott tanácsokat Pintér Tibornak és Burai Krisztiánnak is, hogyan legyenek jó nők a színpadon. 

Sütő Enikő a fellépőknek segített a Sztárban sztárban

Nagyon hosszan nem nyújtjuk, mert nem tudjuk, hogy Enikő például a Nagy Duettben is szerepet kap-e, vagy mostantól állandó tagja lesz-e a csapatnak. De tulajdonképpen, az alapkérdésünk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top