Sztárok

Gryllus Dorka a férjével szerepel az új sorozatban

Az A La Carte formátumcímen már javában zajlanak a forgatási munkálatok, tavasszal pedig képernyőre kerül a sorozat, amely igazi sztárszereposztást ígér.

Gryllus Dorka, Simon Kornél, Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára és Klem Viktor a főszereplői a VIASAT3 tavasszal debütáló heti sorozatának. A Sony Pictures Television Networks régiós tartalomfejlesztési központjának teljesen magyar ötleten alapuló sorozata az A La Carte nemzetközi formátumcímet kapta.

A 10 epizódos drámasorozat különlegessége, hogy teljes mértékben hazai ötlet alapján, hazai fejlesztésként valósul meg, főrendezője pedig Herendi Gábor, aki rendezőtársával, Szilágyi Fannival dolgozik együtt. Az augusztus óta forgó produkciót a Paprika Studios gyártja, forgatókönyve pedig Búss Gábor Olivér (Üvegtigris), Trunkó Bence (Argo), Divinyi Réka (Csak szex és más semmi) és Rudolf Péter írói közreműködésével készült.

FOTÓKREDIT: VIASAT3/SÁGHY TÍMEA

„A 200 első randi októberben sikerrel mutatkozott be a VIASAT3 nézőinek, mostanra pedig lojális nézőtábort épített, a minőségi saját gyártású sorozat így megvetette a lábát a csatornán. A következő izgalmas kísérlet a heti széria lesz. Biztos vagyok benne, hogy új drámasorozatunk is megtalálja útját a nézők szívéhez. Különösen büszkék vagyunk rá, hogy a néhány éve indult sorozathullámban ez lesz az első hazai fejlesztésű heti sorozat” – mondta Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójának tartalomfejlesztési stratégiai vezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top