Sztárok

Szabó Zsófi átadja a helyét Kiss Ramónának

Talán nem is gondolnánk, micsoda művészet két embert összeereszteni műsorvezetőként, pedig így van. Az X-Stage adásaiból is kiderült.

ÉNB Lali népszerűségét jól mutatja, hogy ő nyerte meg a Szenzációs négyest, és láthatóan lubickol az X-Stage adásaiban is, amelyet Szabó Zsófival közösen vezet. A műsor lényegében az X-Faktor farvizén evez, a produkciókat elemzik, értékelik a saját szempontjuk alapján, illetve a nézőknek megmutatják, szerintük melyek voltak az igazán emlékezetes pillanatok. 

Az egyik X-Stage-adásban azonban feltűnt Kiss Ramóna, és Lali nem titkolta: szívesen vezetne vele műsort. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Láttátok már az új X-stage részt? rtlmost.hu @xfaktorhun

Kamarás Norbert (@kamaras.norbert) által megosztott bejegyzés,

Szabó Zsófi mindezt szóvá tette, és elmondta, hogy rosszul esett neki, amiért Lali le akarta őt cserélni. Az adás elején közölte, szívesen átadja Raminak a helyét, ha már így alakult. Hogy mennyire lehet komolyan venni a sértődöttséget, az kérdés. Mindenesetre a nézők közül nem mindenki örült (a hozzászólások szerint) annak a lehetőségnek, hogy Kiss Ramóna ÉNB Lalival dolgozzon együtt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top