Sztárok

Boros Lajos: „Nem halni készültem”

Újabb műtét vár a népszerű rádiósra, aki öt hétig feküdt kómában.

Mint arról beszámoltunk, komoly műtéten esett át Boros Lajos, három szívbillentyűjét is kicserélték. A népszerű rádiós immár konditerembe jár, hogy fejlődjenek az izmai, felesége, Vali pedig a súlyos operáció és az azt követő öthetes kóma után hízókúrára fogta párját, akire azonban újabb orvosi beavatkozás vár: ezúttal a prosztatáját kell megoperálni, mert már évek óta gond van vele – írja a Blikk.

Forrás: TV2 Mokka – videó

Mint a bulvárlapnak elárulta, a szívműtét előtt nem rendelkezett arról, hogy életben tartsák-e gépekkel, sőt végrendeletet sem írt. „Nem fogtam fel olyan súlyosnak az egészet. Nem halni készültem, hanem egészségesen élni. Tulajdonképpen Vali kezébe tettem az életemet, mert voltak kétséges napok, percek, amikor alig volt esélyem a túlélésre” – vallotta be Boros Lajos, aki a felépülésében sokat köszönhet a nejének és a fiainak. „Valósággal visszahúzott az életbe a családom” – mondta a rádiós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top