nlc.hu
Sztárok
Ezek Gönczi Gábor és Ildikó első esküvői képei

Ezek Gönczi Gábor és Ildikó első esküvői képei

Nem akarták elkapkodni az esküvőt, hogy minden pillanatát meg tudják élni, végül úgy alakult a nagy nap, ahogyan megálmodta Gönczi Gábor és Szlama Ildikó.

„Egy gyönyörű kisgyermek, három leánykérés, négy csodálatos év, közel tízezer szerelmi vallomás után úgy döntöttünk, hogy hivatalosan is összekötjük az életünket” – írta Gönczi Gábor és Szlama Ildikó az esküvői meghívójukra. A pár egyedül a Story magazinnak mesélt a meghitt napról, mégpedig a helyszínen. 

Gönczi Gábor és felesége, Ildikó (Fotó: Facebook)

A magazin exkluzív beszámolójából kiderült, hogy a dátum kiválasztása nem volt véletlen, Gönczi Gábor 10-én született, Ildikó pedig 13-án, és mindkettőjük születésnapját magába foglalta  október 13, ami szerencsére szombatra esett idén. Bár jócskán a nagy nap előtt elkezdték a szervezést, végül mégis csak az utolsó pillanatban állt össze az esküvő. A menyasszony ruhája például az utolsó előtti napon készült el. 

Ildikó az esküvőn és az azt követő vacsorán két különböző ruhát viselt, és még egyszer átöltözött a menyecskeruhájába. Gönczi Gábor meghatódott, amikor az esküvőn először meglátta a menyasszonyt

„Én nem szoktam sírni, de amikor megfordultam, elsírtam magamat. Ennyire gyönyörűnek még soha nem láttam Ildit. Azt éreztem, én vagyok a világ legboldogabb embere.”

Gönczi Gábor és Ildikó esküvői fotóalbuma csak a Storyban látható:

Csak a Story magazinnak mutatta meg az esküvői képeit Gönczi Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top