Sztárok

Pintér Tibor elárulta, hogyan hódította meg első feleségét

Tenya a TV2 Sztárban sztár című műsorának egyik forgatásán emlékezett vissza a nem mindennapi találkozásra.

Pintér Tibor egy ideje újra szingli: elengedték egymást fiatal kedvesével, Fridával. Tenya a szakításról korábban a FEM3 Café műsorában beszélt őszintén. Elmondta, barátnőjével nem egy klasszikus szakításon vannak túl. „Sok volt a hullámvölgy, a belső feszültség nálam is, hogy mit tegyek, és végül arra jutottam, hogy a Rubos Fridát nekem kell békén hagynom, és megelőlegezni azt, hogy boldog legyen.

Tenya, aki jelenleg a TV2 Sztárban sztár című műsorának versenyzője, most a műsor egyik forgatásán Sütő Enikőnek mesélt első feleségéről, Janza Katáról. Egész pontosan arról, hogyan ismerkedett meg vele. „Adtam neki egy fotósorozatot, hogy nézegesse, amíg letusolok” – idézte fel Tenya a Színművészeti Egyetemen történt találkozást.

Mint kiderült, Janza Kata aznap Homonnay Zsoltot kereste, de Pintér Tibort találta ott, aki legyen bármilyen furcsa is, a képekkel mégis jó benyomást tett Katára, mert távozóban kért tőle egy képet. „Aznap este elvittem az egyik fotót az Elizabeth bemutatójára, aminek a hátoldalára azt írtam: jövendőbeli feleségemnek, Janza Katának” – mesélte Tenya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top