Sztárok

Kísérti a múlt Ambrus Attilát

Hiába szeretne hátat fordítani régi énjének, áldozatai nem engedik ezt meg Ambrus Attilának.

Hiába változott meg gyökeresen Ambrus Attila 12 éves börtönbüntetése alatt, az egykori Viszkis rabló nem tudja múltját végleg maga mögött hagyni. A volt bankrabló nehezen emészti meg, hogy sokan a mai napig bűnözőként tekintenek rá, de megérti őket is, hiszen közülük sokan a fegyvere csövével néztek farkasszemet, mikor Ambrus kirabolta a bankot, ahol éppen dolgoztak.

„Vannak olyan emberek, akiknek még a macskájától is bocsánatot kértem, mégsem oldoztak fel a bűneim alól. Ezzel tudni kell együtt élni, még ha nagyon nehéz is. Tudom, hogy húsz év múlva is lesz, aki a fejemre olvassa majd a bűntetteimet” – mondta Ambrus, akit egy volt áldozata párbajra hívott.

A keramikusként dolgozó Viszkis a Blikknek elmondta, próbált segítséget is igénybe venni, de a terápia sem segített rajta. De vásározni nagyon szeret a portékáival: „Ilyenkor az alkotásaimat látják és nem engem”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top