Sztárok

Berki Krisztián gyerekkori traumájáról beszélt

A legbátrabb párosban olyan oldalukat mutatják meg a versenyzők, amelyet még nem láthattunk: Berki Krisztián tegnap elérzékenyült, miközben gyerekkori traumájáról beszélt.

Berki Krisztián mindig is keménynek mutatta magát, magabiztos és törekvő ember. Sokan kritizálták amiatt, hogy nem látszanak rajta az érzelmek, csupán ha a kislányáról vagy a feleségéről, Mazsiról van szó. A legbátrabb páros tegnapi adásában elárulta, hogy miért zárta ki a gyengédséget az életéből.

Megindító vallomás következik: 

„Gyerekkorból jön… 12 évesen eljöttem otthonról, az édesanyám alkoholista lett. Ott megtanultam azt, hogy nincsenek érzések, mert abba belehalsz, ha az édesanyádat olyan állapotban látod. Gyerekként úgy éreztem, és sokáig meg sem tudtam bocsátani, hogy egy anya nem dobhatja el a gyerekét. Abban a szituációban lehet, hogy hibásan gondoltam, mert neki is voltak problémái. Nem azért lesz alkoholista valaki, mert megiszik egy pohár sört, és ízlik az íze. Van egy mögöttes tartalom, amit kilencévesen nem tudsz megérteni, majd 19 évesen nem tudod felfogni, majd később nem akarod és nem is tudod megbocsátani. A kommunikációra sem vagy képes azzal az emberrel, akinek azt köszönheted, hogy itt vagy ezen a világon, és élheted az életedet” – adta ki magából Berki Krisztián, majd elárulta, hogy sokáig azért nem beszélt erről, mert szégyellte, és úgy tett, mintha ez meg sem történt volna. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top