Sztárok

További 5 nő vádolja szexuális zaklatással Luc Bessont

Most már kilenc nő vádolja szexuális zaklatással a francia filmrendezőt, Luc Bessont.

További öt nő állítja, hogy szexuálisan zaklatta őt a híres francia filmrendező, Luc Besson, így már kilencre emelkedett az őt vádoló nők száma. A Guardian a francia Mediapart portálra hivatkozva azt írja, hogy a rendező-producer egyik asszisztensét kényszerítette szexuális kapcsolatra, és rendszeresen zaklatta. A névtelenül maradt nő állítja, hogy ezt akkor munkatársainak is elmondta.

Ez is érdekelhet Megnézem

A további vádlók között Besson két volt tanítványa is van, akiket filmiskolájában, a Cité du Cinéma stúdióban tanított. A rendező tulajdonában levő EuropaCorp filmgyár egyik volt alkalmazottja ugyancsak szexuális zaklatással vádolja Bessont.

Májusban mi is beszámoltunk arról, hogy Sand Van Roy színésznő feljelentette nemi erőszak miatt Bessont a párizsi rendőrkapitányságon, ahol azt állította, hogy mintegy két éve van intim kapcsolata az 59 éves rendezővel, és úgy érezte, hogy ezt a szakmai kapcsolatuk miatt kell megtennie. Ezután még három másik nő vádolta meg a rendezőt különféle bántalmazásokkal, többek között tettleges bántalmazással és szexuális zaklatással.

Besson korábban határozottan tagadta a vádakat.

Kép: MTI/EPA/Warren Toda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top