Sztárok

Nádai Anikó „anyai” pofont kapott Somától

Nádai Anikó nem értett egyet Somával, ám amikor ezt szóvá tette, még nem gondolta, hogy ezért kap egy pofont.

Nádai Anikó és Soma már többször egymásnak estek a Konyhafőnök VIP adásai alatt, azonban most úgy alakult, hogy egymásért kellett küzdeniük. Mivel megnyertek egy feladatot, az volt a jutalmuk, hogy vagy magukat emelhetik, vagy a másik csapatot hátráltathatják. Soma szerint a hátráltatás nem volt elég, úgy döntött, inkább ők kapjanak egy előnyt. Nádai Anikó ezzel nem értett egyet, és amikor szóba hozta, kapott egy pofont Somától.

Egy pillanatra megfagyott a levegő a stúdióban, majd mindenki hangos nevetésben tört ki, a műsorvezető azonban köpni-nyelni nem tudott. „Soma, anyám nem ütött meg az elmúlt 20 évben”  mondta Anikó, mire Soma megölelte.

„Anikó azért kapta ezt a kis legyintést, mert Évával egyértelműen egyetértettünk, (…) mire Anikó közli, hogy adjuk a kishalat (vagyis a hátráltatást – a szerk.) nekik. És akkor úgy éreztem, hogy hallgasson el, ne beszéljen ennyit” idézte fel a történteket a mamagésa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top