Sztárok

Várkonyi Andrea exférjét megviselte a szakítás

Annak idején nem volt teljesen tisztázott, hogy Várkonyi Andi milyen körülmények között vált el a férjétől. Attila most kipakolt.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor hónapokkal ezelőtt szakítottak, a hír azonban csak néhány hete járta be a sajtót. Azóta már üzentek is egymásnak, adtak interjút, mindenesetre mindkét műsorvezető máshogy emlékszik a különválás körülményeire. Most egy harmadik személy, Andi volt férje is megszólalt, aki a rádiós és a műsorvezető megismerkedéséről is beszélt. 

Fotó: Instagram

Rettenetesen megviselte őt, amikor kiderült, hogy felesége másba szerelmes. Persze, sokan úgy tudták, hogy a házasságuk már a Bochkor-féle románc előtt megromlott, és hat év együttélés után elhidegültek egymástól, de az biztos, hogy Attila akkor adta be a válókeresetet, amikor kiderült, hogy Várkonyi Andi összejött a rádióssal. Hosszú évekig tartott viharos válásuk, a férfit nagyon megviselte fizikailag-lelkileg az egész jogi hercehurca – írja a blikkruzs.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top