Sztárok

Anyák, akik úgy döntöttek: titkolják, ki a gyerek apja

Sok oka lehet annak, ha egy nő nem akarja megmondani, ki a gyereke apja. Erre a sztárvilágban is akad példa, nem is egy, és most róluk szedtünk össze néhány érdekességet.

Volt, aki négy évig titkolta, hogy ki a gyermeke apja, de akad olyan híresség is, aki a mai napig nem hozta nyilvánosságra ezt az információt. Mindenkinek a magánügye! – mondhatnánk joggal, mégis néha éppen a titok az, ami miatt annyira kíváncsiak a történetükre az emberek. 

Soha nem akarja elárulni

Bár Mindy Kaling jelenleg az Egyesült Államok egyik legkreatívabb sorozatalkotója, a magyar közönség leginkább az Ocean’s 8 filmből ismeri. A színésznő 2017. december 15-én hozta világra első gyermekét, aki a Katherine nevet kapta, és akinek arcát azóta sem láttuk. A családján és néhány barátján kívül senki nem tudja, hogy ki a gyermek édesapja, és ki jelenleg Mindy pasija. A titok immár 12 hónapja tart, és bizony még csak találgatás szintjén sem olvashattunk a titokzatos férfiről. Ha minden Kaling tervei szerint alakul, akkor ez így is marad örökre. De meddig lehet egy ilyet titkolni manapság?

Mindy Kaling karján a kislánya, Katherine (Fotó: Profimedia, AKM-GSI)

Mint egy kvíz

January Jones is egy sorozatban, a Mad Men – Reklámőrültekben lett igazán híres. Mégsem a színészi alakítása miatt írtak róla annyit a lapok. Jones ugyanis 2011-ben adott életet fiának, Xandernek, azonban hogy ki az apa, azt nem volt hajlandó elárulni.

Tudom, hogy egyedül is képes leszek felnevelni a fiamat. Tudom, hogy mentálisan elég erős vagyok hozzá. Hiszem, hogy a fiamnak jobb apa nélkül, mintha az apjával lenne

– nyilatkozta a színésznő, ám az ő esetében már számos találgatás látott napvilágot. Az egyik szerint Xander apja Matthew Vaughn rendező, aki az egykori szupermodell, Claudia Schiffer férje, és aki többször dolgozott együtt a színésznővel. De Jason Sudeikis, Michael Fassbender és Xander Berkeley színészek nevei is felmerültek. Mindannyian elzárkóztak a nyilatkozattól, amikor ezzel a kérdéssel keresték őket.

January Jones és kisfia, Xander (Fotó: Profimedia, AKM-GSI)

Kislánya új apát kapott

Az egykori Spice Girls, Geri Halliwell két gyermek édesanyja. Idősebb gyereke, Bluebell idén ünnepelte a tizenkettedik születésnapját. Hosszú hónapokig azonban nem lehetett tudni, hogy ki a kislány édesapja, aztán idővel csak kiszivárgott, hogy a forgatókönyvíró Sacha Gervasi lehet az. Az is igaz, hogy az azóta házasságban élő Halliwell nem beszélt soha erről.

Négy évig védte a gyereke apját, aztán kitálalt

Minnie Driver 2008-ban szülte meg Henry nevű fiát. Hogy ki a gyermek apja, azt sokáig csak találgatták az emberek, egészen 2012-ig. Amikor a srác négyéves lett, Driver interjút adott egy napilapnak. „Nem fogom tovább védeni. Felnőtt ember. Hozott egy döntést, védje meg saját magát. Henry apja, Timohy J. Lea forgatókönyvíró” – mondta az interjúban Driver.

Minnie Driver és Henry egy hálaadásnapi ételosztáson

Ki a nagyi hatodik gyermekének az apja?

Lauryn Hill énekesnő öt gyermeket szült, amíg Rohan Marley (Bob Marley fia) párja volt. Azonban 2011-ben a kapcsolatuk hullámvölgybe került, és a férfi elköltözött. Ez idő alatt Hill teherbe esett a hatodik gyermekével, aki a Micah nevet kapta. Az énekesnő, aki mára már nagymama is, egy közleményben elismerte, hogy nem Marley a legkisebb gyermekének az apja. A férfi a Twitteren ezt írta, amikor Micah megszületett: „Csak a jókívánságaimat küldöm Hill kisasszonynak és az újszülött fiának.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

beautiful Zion.

@ ms_laurynhill által megosztott bejegyzés,

Elváltak, nem váltak, és egy ostoba Instagram-fotó

Mindenkit meglepett, amikor a Transformers filmek sztárja, Megan Fox 2016 áprilisában kismamapocakot villantott a vörös szőnyegen. Hogy miért volt ez meglepő? Mert néhány hónappal korábban döntötték el a férjével, Brian Austin Green színésszel, hogy beadják a válási papírokat. Hogy ki a születendő gyermek apja, arról rengeteg találgatás ment a magazinokban. Ezt maga Fox elégelte meg, amikor a három legtöbbet emlegetett férfi fotóját (Jake Johnson, Shia LeBeouf és Will Arnett) kirakta az Instagramra azzal a szöveggel, hogy:

Egyikük sem az apa.

 A gyermek végül 2016 augusztusában született meg, és a Journey River nevet kapta. Green és Fox néhány hónappal később lefújta a válást. Bár soha nem beszéltek róla, a barátok elkotyogták, hogy Green a gyerek apja.

A Cruz családban is volt hasonló eset

Penelope Cruz húga, Monica sem árulja el, hogy ki a gyermeke édesapja. „Ami számít, az annyi, hogy a lányomat szeretet és gondoskodás veszi körbe” – nyilatkozta Monica, aki az Antonella nevet adta a lányának. „Egyszer majd lesz egy férfi az életemben, aki ideális társ számomra, és kivételes apa lesz a lányom számára.”

Monica Cruz és kislánya, Antonella

A legkülönösebb eset

Ronan Farrow. Újságíró, aktivista, jogász, olykor a hangját kölcsönzi egy-egy animációs moziban. 1987-ben született, és úgy tartják, hogy generációjának az egyik legbefolyásosabb alakja. 2017-ben, a Harvey Weinstein-botrány kirobbanásakor a szexuális bűncselekményekkel vádolt rendező több áldozatát is megszólaltatta cikksorozatában. Mégsem ezért ismerik sokan a nevét, hanem azért, mert két elképesztően híres ember gyereke. Az biztos, hogy Mia Farrow színésznő az anyja, azonban a vér szerinti apja nem Woody Allen, pedig sokáig azt gondolta a világ. Ezt a pletykát maga Mia Farrow indította el, amikor a Vanity Fairnek úgy nyilatkozta, hogy talán Frank Sinatra Ronan apja, akivel két évig házasok voltak, és akivel aztán többször megcsalta Allent.  DNS-teszt soha nem készült, Ronan pedig tök lazán csak ennyit írt ki a Twitterre, miután elolvasta az anyja nyilatkozatát:

Hát, talán mindannyian Frank Sinatra fiai vagyunk.

Ronan és Mia Farrow

Ki az anya?

Bizony, bizony, a régi mondás ugyan azt tartja, hogy csak az anya biztos, de van kivétel. Cristiano Ronaldo immár négy gyermek apukája. Amit biztosan tudunk, hogy a legfiatalabb, negyedik gyermek édesanyja a focista jelenlegi barátnője, Georgina Rodriguez. A portugál focistának azonban vannak iker gyermekei is, akiket béranya hozott a világra. Ronaldo legidősebb gyermeke pedig idén nyáron lett nyolcéves, az ő édesanyjának kilétet hosszú évekig titok övezte. Idővel aztán kiderült, hogy egy amerikai pincérnő az anyja, aki 15 millió dollárt kapott azért, hogy lemondjon a gyermekéről, és soha ne álljon elő további követelésekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top