Sztárok

Közülük kerülhet ki Liptai utódja

Keresi Liptai Claudia utódját a TV2. A csatornánál is utánaszámoltak, mivel is jár a sztárműsorvezető távozása.

Liptai Claudia januári távozásával nem sok nő műsorvezető marad a TV2-nél. Míg a férfiaknál Kasza Tibi, Majka, Tilla és Stohl András is alkalmas egy nagyszabású szórakoztató műsort a hátán elvinni, erre a nő műsorvezetők közül egyelőre egyedül Ördög Nóra képes önállóan, ám nem vezethet mindent ő egyedül – írja a Bors.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A bulvárlap szerint a TV2 valószínűleg tudatosan nevelte a fiatal műsorvezetőnőket, akiket akár a közeljövőben is bevethet az új műsoraiban. Stohl Luca például még csak két éve gyakorolja a műsorvezetést a FEM3 Caféban, és idén vetették be a Ninja Warrior Hungary nő műsorvezetőjeként; igaz, az adások felvételről mentek. Mádai Vivien sokkal rutinosabb, ő lehet az igazi befutó, de az utóbbi időkben ő sem vezetett esti élő műsort.

A csatornánál megerősítették, hogy nem kerül veszélybe semmilyen műsor emberhiány miatt, emellett gondoskodnak az utánpótlásról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top