Sztárok

Élete nagy titkáról mesélt Tom Hanks

Tom Hanks és Rita Wilson emberöltő óta, harminc éve élnek házasságban. A színész elmesélte, mi a titok nyitja.

Tom Hanks és Rita Wilson tökéletesen megvalósította a sokak által vágyott életmódot. Harminc éve sugallják az együvé tartozás érzését, hirdetve az erős házastársi szövetséget. Az idő múlásával egyre hálásabb lesz feltenni Tom Hanksnak a kézenfekvő  kérdést: vajon

mi lehet a hosszú, boldog házasság titka?

 A színész egyetlen angol szóval válaszolt. Az „untouchable”magyarul azt jelenti: megingathatatlan, érinthetetlen.  Ha alaposabban végiggondoljuk a dolgot, rájövünk,

mennyire szép szerelmi vallomást tett

ezzel az egyetlen szóval Hanks.

Rita Wilson és Tom Hanks 30 éve házas

 
Az Entertainment Tonight-nak ugyanerre a kérdésre nemrégiben kicsivel bővebben ezt válaszolta: Amikor először egymásra néztünk, úgy éreztük: „Hé, nekem ez nagyon jó!” Aztán így folytatta: „Az életben az a jó, hogy amikor hazamész, otthon vár valaki, akivel jól érzed magad, kellemesen el tudod tölteni a szabadidődet.”

De a színész legszebb gondolata Rita Wilsonról

talán mégiscsak ez: „Ez a nő szeret engem vékonyan, szeret engem kövéren. Szeret engem kopaszon, szeret engem dús hajjal. Ez a nő, tudom, szeret engem. Szerencsés vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top