Sztárok

Melania Trump új külsején gúnyolódnak

Nem telik el hét, hogy Melania Trumpról ne jelenne meg valami kellemetlen hír. Tesz is érte meg nem is, de ezúttal érthető, hogy beindultak a mémgyárak.

Valószínűleg a most következő képes poénok és megjegyzések akkor viccesek igazán, ha tudjuk, kicsoda Jennifer Coolidge. De ne állj meg itt, csak mert esetleg névről nem tudod, ki ő. Mert, ha úgy mutatjuk be, hogy ő Stifler mamája, akkor már sokaknak megvan az aha-pillanata. De szerepelt a Doktor Szösziben is, ahol ugyan félénkebb volt a karaktere, de a külseje gyakorlatilag változatlan maradt. 

Jennifer Coolidge a Doktor Szöszi című filmben

És van Stifler mamájaként az Aerikai Pitéből. Gyakorlatilag ő az a szereplő, aki máig legendás. 

Most, hogy ez megvan, mutatjuk azt, amin két napja röhögnek az amerikaik, és azóta persze már a világban máshol is. Melania Trump kiszőkült, gyakorlatilag ennyi történt, de ez éppen elég.

Melania Trump a Fox News interjúban jelent meg ezzel a szőke hajjal először

Miközben a First Lady arról mesélt, milyen a kapcsolata a férjével és még vagy tucatnyi olyan dologról, amire a kutya sem figyelt a haja miatt, beindult az internet népe és mindenkinek elsőre ez ugrott be: 

„Megvan, ki lesz Stifler mamája a folytatásbanö vagy a „Trump Stifler mamáját vette el” megjegyzések csak a jéghegy csúcsai. 

Itt egy másik szép párosítás Melania Trump mint Stifler mamája: 

De hasonlították azért máshoz is. Akadt olyan is, akinek nem a szőke színésznő ugrott be, hanem a Kardashian család apukája, aki leginkább azzal került a címlapokra, hogy férfiból nővé operáltatta magát. Caitlyn Jenner is alakíthatná Melania Trumpot egy róla szóló filmben, ezt a véleményt sokan osztják.

Abban pedig gyakorlatilag mindenki egyetért, hogy Melania Trump legalább egy dolgot tanulhatna az esetből: legyen mindig kedves a fodrászához. 

„Bárki festette erre az ócska sárgára Melania haját, az a fickó egy hős” – írta valaki. 

Közben azért politikai vonalon is voltak megjegyzések, mint a milyen szomorú, hogy Melania haja elterelheti a figyelmet arról, milyen gondok vannak a bel- és külpolitikában. Mások szerint Donald Trump sárga (ó, bocsánat, szőke) haja egyfajta zászlóként lebeg és annak a politikának a jelképe, amit az elnök képvisel. Szóval a First Lady csak belesimult a történetbe. 

Félig viccesen pedig arra is tettek megjegyzést, hogy egy homofób országban senki ne csodálkozzon, ha úgy jár, mint Melania. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top