Sztárok

ValóVilág 9: Roli megy párbajozni

Roli lett a ValóVilág 9 Való Világ powered by Big Brother negyedik kiválasztottja. Szerdán kiderül, kit visz magával párbajozni.

A vasárnap esti párbaj után – amelyből Adri került ki győztesen – egyből megtartották a ValóVilág 9 Való Világ powered by Big Brother negyedik kiválasztását. A 10 villalakónak döntenie kellett arról, hogy kivel nem szeretne együtt élni a VV-házban. A párbajgyőztes Adri most védettséget élvez, tehát őt semmiképpen sem jelölhették meg a többiek.

A villalakók közül Greg voksolt először, és Rolandra tette a kiválasztó jelet. Hunor Lacikát jelölte meg. Lacika kiválasztó jelét Hunor kapta, tehát egymás jelölték meg. A folytatásban Reni Erát ajándékozta meg egy jellel. Ezután Roli állt a táblához, ő Renit jelölte meg. Vivi Zsuzsut ajándékozta meg egy jellel. Adri Vivit küldené párbajra. Ezután Era következett, ő is Zsuzsut jelölte meg, ezzel Zsuzsunak már két jele lett. Zsuzsu Rolira voksolt, így Roli voksainak a száma is kettőre duzzadt.

Mivel szavazategyenlőség alakult ki, Reninek villamesterként döntenie kellett arról, hogy Zsuzsu vagy Roli legyen a kiválasztott, ő pedig úgy döntött, hogy Roli kapja a zöld kendőt, azaz a 29 éves, futárként dolgozó srác már biztos ott lesz a következő párbajon.

Szerdán kiderül, kit visz magával párbajozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top