Való Világ 9

Való Világ 9

Való Világ 9

Minden infó a Való Világ 9 valóságshowról

A Való Világ 9 Powered by Big Brother (VV9), a nagy sikerű Való Világ valóságshow széria 9. évada, mely 2018. novemberétől látható az RTL II csatornán, csakúgy, mint az ezt megelőző 3 évad is.

A Való Világ 9 a korábban már jól megszokott Való Világ és Big Brother reality elemeit hozza majd, az előre beígértek szerint.

A Való Világ 9 két műsorvezetője: Nádai Anikó, aki sok szállal kötődik a valóságshowhoz, hiszen már 2 évvel korábban is vezette a műsort, a Való Világ negyedik évadának pedig szereplője is volt. Műsorvezető társa Puskás Peti.

A fődíj 36 millió forint, amit a Való Világ 9 nyertese kap majd meg, miután négy hónapig kibírta a villa falai között.

A szereplőválogatás már 2018. augusztusában kezdődött, amelyen a két műsorvezető is részt vett. Nádai Anikó szerint a Való Világ 9-re jelentkezők most is nagyon izgulnak, mint annak idején ő, de az ingerküszöb már máshol van, mint annak idején. A nézők már sok mindent láttak és megéltek a villalakókat nézve, így már az igazán karakteres személyiségeknek lehet esélye bekerülni.

Míg műsorvezető társa, Puskás Peti az tartja izgalmasnak, hogy sokféle háttérrel és közegből kerülnek össze emberek egy villába. Emberi sorsok, történetek derülnek majd ki, amelyekkel tudunk majd azonosulni. és a villa belső kialakítása, design elemei is megújultak a korábbi évadokhoz képest.