Sztárok

VV Vivi: „Súlyos okok miatt nem tarthattam meg a kisbabámat”

VV Vivi sok mindenen átesett, mióta kiderült, hogy terhes. Szomorú hírt közölt...

VV Vivi és Krisztián szerelme a villán kívül is folytatódott, sőt baba, majd eljegyzés lett belőle. Azóta egyszer szakítottak a VV-hősök, majd elvileg újra összejöttek, most viszont nem a kapcsolatuk került fókuszba: VV Vivi bevallotta, nem tarthatta meg a babáját. Súlyos okokra hivatkozott. 

„Elegem van a sok ócsárló üzenetből és kommentből, amit a gyerekem kapott. A sok utáló most örülhet, ami számomra szánalmas hiszen nem tudom, miért jó egy meg sem született gyermeket bántani. Rengeteg vizsgálaton voltam az elmúlt hetekben és egy olyan döntést kellett meghoznunk, amit sem most, sem sosem fogok tudni elfogadni, súlyos okok miatt nem tarthattam meg a kisbabámat. Számomra ez elmondhatatlanul fájó dolog és nem fogok erről többet nyilatkozni sem. Ég veled picikém, anya nagyon szeretett” – írta az Instagram-sztorijában VV Vivi, aki egy másik fotón bizonyítékot is mutatott a hitetlenkedőknek arról, hogy valóban terhes volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top