Sztárok

Sebestyén Balázs keményen szidta a közmédiát, saját kollégáinak is beszólt

Nem hagyta szó nélkül az MTVA körül zajló cirkuszt Sebestyén Balázs.

Balázsék hétfő reggeli Rádió 1-es műsora kifejezetten sokat foglalkozott a hétvégén a Kunigunda úton történtekkel. Mint ismert, amikor ellenzéki képviselők próbálták meg beolvastatni a közmédiában a túlóratörvény ellen tüntető tömeg öt pontját, dulakodásba keveredtek a cég biztonsági szolgálatával, néhányan könnyebben meg is sérültek.

„Megvan a véleményünk a dologról, higgyétek el, meg arról is, hogy milyen gané az MTVA… El is fogom mondani, ha még egy kicsit többen felkelnek” – válaszolt egy hallgatói kérdésre Sebestyén Balázs a hajnali órákban.

Balázs nagyon kiakadt a hétvégén történteken 

A szókimondó rádiós véleményére nem kellett sokat várni. Balázs úgy fogalmazott, az MTVA-nál „be vannak sz*rva”, ezért rakták ki erővel a politikusokat az épületből. Nem ment el szó nélkül amellett sem, hogy a köztévé nagy nehezen küldött egy stábot, hogy felvegyék a tiltakozók petícióját. „Milyen kedvesek, hogy közpénzből megtették, hiszen abból élnek, amit mi fizetünk” – élcelődött Balázs. „A közszolgálatban két hazug szó van, a köz meg a szolgálat, a s*ggnyalás jobb lenne” – tette hozzá.

A műsort megszakító hírblokkban – amit az MTVA küld a Rádió 1 részére a Comment:com szerint – nem esett szó a tüntetéssorozatról, ami még jobban feldühítette a műsorvezetőt. „Azért azt el lehet mondani két mondatban, hogy volt tüntetés. Megint nem volt benne a hírekben. Ennyire ne legyünk f*stosak. Nem kell besz*rni, gyerekek” – pörölt kollégáival Balázs, aki nemrég még a vadászokon köszörülte a nyelvét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top