TV-sztárok

Sebestyén Balázsék új néven folytatják műsorukat

A három rádiós péntek délután jelentette be az új nevet, miután kiderült, hogy nem használhatják többé a Reggeli Show megnevezést.

Balázsék néven folytatja tovább Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a népszerű reggeli műsorukat a Rádió 1 frekvenciáján – közölte a Ripost

A trió és egykori munkaadójuk között hónapok óta pereskedés folyik, a bíróság pedig nemrégiben kö­te­lezte a rádiósokat, hogy ne hasz­nál­ják to­vább a Reg­geli Show nevet.

Bár korábban már pert vesztettek a névhasználattal kapcsolatban, a napi büntetésekkel számolva tovább használták a Morning Show-ról magyarosított Reggeli Show címet a Rádió1-en.

Péntek reggel Balázs élő adásban gondolkodott el azon, hogy új néven folytatják. Ugyanis megint kapott egy hivatalos levelet, amelyet nem bontott fel, de valószínű, hogy egy felszólítást volt a borítékban. A Két pasi meg egy kicsi és hasonló vicces nevek helyett végül a Balázsék elnevezés mellett döntöttek. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top