Sztárok

Száraz Dénes hullát talált futás közben

A színész azért érkezett a Reggelibe, hogy színházi és filmes munkáiról beszéljen. Amikor a sportolásról, a futásról kérdezték Mikiék, véletlenül kiderült, hogy ijesztő dolog történt vele az erdőben.

Száraz Dénesnek nagyon sok színházi és filmes munkája van, emellett pedig rengeteget sportol: fut, hegyet mászik, amikor engedi az ideje, a szabadban van. Az egyik ilyen reggelen azonban furcsa dologra lett figyelmes a színész. Futás közben egy hullát talált a hegyekben. 

„Találtam egy halottat, egy embert. Nagyon durva volt. Befutottam a budakeszi hegyek közé, és ott volt egy halott” – mondta Száraz Dénes mindenki legnagyobb ledöbbenésére. „Rögtön hívtam a rendőrséget, mentőket, akik mondták, hogy már 12 órája elhunyt. Állítólag megállt a szíve. (…) Mondták a telefonban, hogy rögtön adjak elsősegélyt, de már mozdíthatatlan volt, mert beállt a hullamerevség. Az nagy para volt, amikor arra futok, az megjelenik…” – mesélte a színész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top