Sztárok

Az első kép Szellő Istvánról a négy gyerekével

Túlzottan aggodalmaskodó apának mondja magát Szellő István, aki komoly kihívásnak tartja, hogy három fiút és egy kislányt nevel.

Aktívan szeretne részt venni a gyerekei életében Szellő István, aki most először, a Story magazin címlapján látható együtt a négy gyerekével. 

Szellő István (Fotó: Story magazin)

Nehezíti a tévés dolgát, hogy a gyerekei három korosztályt képviselnek. Első házasságából született a most 22 éves András, a másodikból a 16 esztendős Ádám, az ikrek, a kilencéves Manna és Alen egy későbbi kapcsolat gyümölcsei. A félig szír származású anyuka sajnos nem érhette meg gyermekei negyedik születésnapját.

„Tény, csinálhattam volna másképpen is, jobban is, elvégre nem ez az ideális állapot, nem ilyen az ideális családmodell. De ha már így alakult, amit egyébként nem bánok, ebből kell kihoznom a legtöbbet. A szeretet mellett mind a négy gyerekemre kell hogy jusson elegendő figyelem, törődés, idő és energia. Ez vezérel a mindennapokban. Látva sikereiket, egymással és velem való kapcsolatukat, a körülményekhez képest szerintem sikerül helytállnom. Ha őszinte akarok lenni, minden gyerekemet elkényeztettem. Egy kedves szóval, egy mosollyal mindig le tudtak, le tudnak venni a lábamról, különösen a lányom, aki máris remekül érti a női csalafintaságokat. Az életkoruknak megfelelő értékrendjük szerencsére a helyén van” szögezi le Szellő István, amikor a gyerekiről kezd el beszélni

Egy gyakorlatilag felnőtt fiatalemberrel, egy tinédzserrel és két kisiskolással persze nem lehet ugyanolyan az édesapa kapcsolata. A nagyobbakkal huzamosabb ideig együtt is élt, majd a válás után a fiúk az édesanyjukkal maradtak, de édesapjukkal is sok időt töltöttek: a két fiú és István hármasban beutazta a fél világot. 

„Az ikrekkel azért is más a kapcsolatom, mert velük sosem laktam együtt, az édesanyjuk halála óta a keresztszüleik nevelik őket, egyszóval nem folyamatosan vagyok jelen az életükben. Persze gyakran hozom-viszem őket. Ám míg Andrissal annak idején meg kellett állnom már a sarkon, a suli előtt, mert cikinek tartotta, hogy ismert ember az apja, a két kicsi, főleg Alen kifejezetten örül neki. Örömmel figyelem egyébként, ahogyan Alen vív, ahogyan Manna röplabdázik, vagy amikor a zeneiskolában furulyázik. A lakásomban található gyerekszobát természetesen mindannyian használják felváltva, Mannáék hétvégente gyakran ott is alszanak.”

A középső fiával ritkábban találkozik, de a családi életéről a hiradós a gyerekivel együtt mesélt.

Íme Szellő István négy gyereke: Andris, Alen Manna és Ádám

A Story magazin címlapján Szellő István a gyerekeivel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top