nlc.hu
Sztárok

Szellő István vele érkezett a rendezvényre

Régi barátnője kísérte el Szellő Istvánt, egyesek már románcról beszélnek

Nem először kapták lencsevégre a népszerű tévést azzal a szőke hölggyel, akivel nemrég egy hazai rendezvényen mulattak együtt. Bár végig tartották a két lépés távolságot, mégis románcról suttognak a jól értesültek.

Ahogy korábban megírtuk, Szellő István egy bájos szőke hölggyel érkezett a múlt heti Indi-Go Fitness Style esti rendezvényére. 

Szellő István vele érkezett a divatbemutatóval egybekötött esti partira (Fotó: Indi-Go Fitness Style / Szabó Lilla)

Szellő István vele érkezett a divatbemutatóval egybekötött esti partira (Fotó: Indi-Go Fitness Style / Szabó Lilla)

Májusban derült ki, hogy Szellő István és Gubík Ági hat év után szakítottak, és ahogy a kapcsolatukról, úgy a szétválásukról sem bocsátkoztak részletekbe. Mivel korábban arról szóltak a hírek, hogy hol együtt vannak, hol külön, most sem lehetett biztos benne senki, hogy valóban végleges-e a szakítás. Ezért is okozott meglepetést, amikor a híradós új kísérővel érkezett a múlt heti divatshow-ra. Eleinte nem készült a párról közös kép, és kitértek a fotósok elől, de a rendezvényen rengetegen voltak, és ha valóban nem akartak volna közös képet, akkor el sem mentek volna a gálára. 

A tévés a Story magazin érdeklődésére barátjaként mutatta be a hölgyet, és nem is nagyon adtak okot arra, hogy bárki többet feltételezzen ennél. Visszafogottan szórakoztak, és még véletlenül sem értek egymáshoz. Hiába voltak azonban mindketten rendkívül visszafogottak, a vendégek között volt, aki bizton állította: a csinos hölgy – akit egyébként Szilvinek hívnak – a híradós jelenlegi párja. Csak azért nem viselkedtek szerelmesek módjára, mert István ennél jóval diszkrétebben kezeli a magánéletét. Az is biztos, hogy a híradós és Szilvia kapcsolata nem új keletű. Részletek a magazinban. 

Szellő Istvánt a régi barátnője kísérte el az esti show-ra

Szellő Istvánt a régi barátnője kísérte el az esti show-ra

Az RTL híradósai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top