Sztárok

Für Anikó 48 évesen lett anya, és iszonyúan élvezi

Ritka alkalom, hogy Für Anikó a magánéletéről mesél. Pedig ezúttal a férjéről, a férje volt feleségéről és a késői gyerekvállalásról is megosztott néhány részletet.

Nagyon ritkán ad olyan interjút Für Anikó, pláne olyat, mint amilyet legutóbb a BEST magazinnak. Őszintén mesélt arról, hogyan viszonyul az édesapjához, aki kiskorában elhagyta, és hogy nála az is bebizonyosodott: az apakép igenis meghatározza azt, milyen lesz egy felnőtt nő magánélete. 

„Ugyanúgy hozzátartozik a családhoz, a teljességhez az apakép, mint az anyakép. Akiknek nincsenek meg ezek a minták, vagy csak részben vannak meg, nehezebben boldogul például a párkapcsolatában. Nekem nagyon hosszú és nehéz tanulás volt rájönni, hogy mi is ez a játszma. Persze biztos, hogy sokkal rosszabb lett volna egy úgynevezett teljes családban felnőni, ha annak szereplői gyilkolták volna egymást szavakkal vagy tettekkel.”

Fotó: Facebook/Für Anikó

A színésznő 20 éven át élt az első férjével, most pedig már jó ideje Fekete György felesége és együtt nevelik a kisfiukat, Andrist. Mivel mindkettőjüknek ez a második házassága, Für Anikó természetesnek veszi, hogy nem csak a férje két nagy lányát szereti. 

„Gyuri előző feleségével is nagyszerű viszonyban vagyok. Összejárunk, beszélgetünk. Miért is ne?”

Anikó mesélt arról is, hogy miért 48 évesen vállalt gyermeket.

„Nem rajtam múlt. Mindent megpróbáltam, talán csak a szemmel verést és a ráolvasást nem. Ám az élet nekem azt szánta, hogy az átlagosnál később, de mégis anya lehetek. Ez soha, egyetlen pillanatra sem aggaszt” – vallotta meg a Bestnek.

Az 54 éves színésznő szerint a gyereknevelés nála természetes folyamat, és úgy gondolja, hogy a faj- és létfenntartás a legalapvetőbb ösztön.Vannak nehézségek és örömök, és a gyerek az egyetlen, ami széles érzelmi amplitudókat mozgat meg. 

„Nem kell folyton csak önmagunkkal foglalkozni.”

Für Anikó úgy gondolja, hogy nagyon eltávolodtunk a természettől, egy nagyon steril és tiszta világban próbálunk élni, ami nem egészséges. Nem szabadna hinni a reklámoknak, amelyek arra erősítenek rá, hogy például egy ráncnál vagy foltnál nagyobb bajunk nincs. Ettől függetlenül a színésznő jól érzi magát a bőrében, és köszöni, a szépészeti beavatkozásokból sem kér. A színház mellett énekel, fellép, és lemezt is készít, legújabb albuma Jamie Winchester számainak magyar szövegű feldolgozása, a szövegeket férje írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top