Sztárok

Für Anikó: „Néha meglepem magam, és nőnek öltözöm”

A Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész gyerekkorában még divattervezőnek készült, és bár Für Anikó máig rajong egy-egy divattervező munkájáért, butaságnak tartja a túlkapásokat.

Számára az egyszerűség és a kényelem a fő szempontok, és nem csak az öltözködésben. Für Anikónak kiforrot az ízlése, és most a a BEST magazin exkluzív fotósorozatában a divat kapcsán mesél sok minden másról is. 

Für Anikó – Fotó: Smagpictures.com / Tamás Korponai

„Én vagyok az élő példa, hogy egy gyerek boldogsága nem a pénztől függ. Az anyagiak ugyan fontosak, de a lényeg, hogy ne fázzunk, ne éhezzünk, a többi csak ráadás. Olyan dolgoknak örültem Mikuláskor, karácsonykor és a születésnapomon, amiket mások automatikusan megkaptak. Pedig az ember 12-13 éves korában a legnagyobb nő. Akkoriban én is szívesen öltözködtem volna, de nem tehettem.”

Tinédzserként felért egy programmal, amíg kitalálta, mit vegyen fel, hogy a szemceruza színe harmonizáljon a cipőfűzőjével. Manapság már egészen más élvez prioritást Für Anikó életében

„Tízéves koromban még divat- és textiltervező akartam lenni, bár a sors úgy hozta, színésznő lettem. A divat még mindig fontos, de csak bizonyos szintig vagyok hajlandó vele foglalkozni. Stílusérzék és ízlés kérdése, hogy az ember a minimumból fel tud-e öltözködni szépen.”

Kisfiát is arra neveli, hogy ne pocsékoljon, és a gyerekneveléssel együtt a színésznőnél még inkább a praktikum került előtérbe az öltözködéskor. 

„Néha azért meglepem magam, és nőnek öltözöm” – mondja. 

Exkluzív képek készültek Für Anikóról a BEST Sztárgardróbjában, ahol különböző stílusú ruhákban mutatja meg magát az 55 éves színésznő:

A BEST magazinnak mesélt Für Anikó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top