Sztárok

Kóros féltékenység miatt lett vége Demcsák Zsuzsa kapcsolatának

Demcsák Zsuzsa őszintén vallott a problémákról. Vajon melyik kapcsolatáról lehetett szó?

Féltékenykedés miatt ment tönkre Demcsák Zsuzsa egy korábbi kapcsolata. A műsorvezetőnő az ATV-n ma este adásba kerülő Jakupcsek Plusz című műsorban mesélt az esetről.

„Én személy szerint a féltékenységet hírből sem ismerem. Soha nem is voltam az. Azt gondolom, a féltékenység egy kisebbségi komplexus. Semmi más” – kezdte Demcsák, és kitért arra is, hogy ő maga a szüleitől és a nagyszüleitől az örökké tartó párkapcsolat mintáját kapta, a féltékenységet hírből sem ismeri, ám egykori párja annál inkább.

„Nekem ezt nagyon nehéz volt megélni. Szinte a legelejétől féltékeny volt a párom. Egyébként szerintem ez egy típus. Aki nem tud magával mit kezdeni. (…) Aki a reflektorfényben van, annak féltékeny a partnere. Mert ráírnak, mondják neki… Az a baj, hogy a nők általában azt gondolják, hogy ők a hibásak. Hogy én nem tettem valamit jól. Nekem kellene valamit jobban csinálnom. Vagy nekem kellene még többet tennem. Bennem is ez volt. Én is ezt próbáltam nyújtani a kapcsolatomban. Azt gondolom, ez alapvetően nem jó. Az sem jó, hogy az ember azt mondja, baromi erős vagyok, kőkemény vagyok, és nem tudok nő lenni” – mondta a műsorvezető.

A Blikk cikke arra nem tért ki, hogy Demcsák Zsuzsa melyik kapcsolatáról volt szó a műsorban, az biztos, hogy a műsorvezető 2018-as éve sem sikerült valami jól. Legalábbis ez derült ki a közösségi oldalairól. „Soha nem fogok jó szívvel emlékezni erre az évre” – írta a szilveszteri posztjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top