Sztárok

Csalás áldozata lett az Omega együttes

A Blikk információi szerint éveken keresztül károsította az Omegát egy német férfi. A zenekar billentyűse, Benkő László szerint közel százmilliós is lehet a veszteségük a csaló menedzser miatt.

A Blikk információi szerint éveken keresztül remekül élt a zsebre tett jogdíjakból az a német menedzser, aki engedély nélkül árusította ki az Omega lemezeit szerte Dél-Amerikában.

„Amikor a zenekar egy nemzetközi kiadóhoz igazolt, egy külsős menedzser kapta a terjesztési feladatokat. Egy Svédországban élő német állampolgár lett a kiválasztott, a feladata nyilvánvalóan az volt, hogy a nemzetközi piacon árusítsa a zenekar jogdíjait, ám ő úgy látta jónak, hogy titkon a saját szakállára is elad néhány országba. Brazíliába, Argentínába, sőt egész Dél-Amerikába ő értékesített, ezzel pedig szép pénzt rakott zsebre, amiből természetesen a zenekarnak egy fillér sem jutott. Nehéz már számszerűsíteni, amit kivett a zsebünkből, de talán százmilliós nagyságrendről is szó lehet” – mondta Benkő László. 

„Nem volt egy elveszett fickó, pillanatok alatt eltűnt, hosszas nyomozás után találtak rá több év elteltével. Perelni már nem lehetett, ugyanis időközben meghalt” – mesélte az Omega billentyűse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top