Sztárok

Udvaros Dorottya: „Minden elválásból tanultam”

Az ember általában az újév közeledtével számvetést készít: így tett Udvaros Dorottya is, aki több olyan dologról is mesélt, amiről korábban még nem.

Udvaros Dorottya elárulta, hogy neki igazából nem január elsején, hanem szeptemberben, a színházi időszak első napján kezdődik az év. Azt is megtudtuk, hogy már nem fogadkozik újévkor, hiszen annál tapasztaltabb, és tudja, sokszor nem jön be, amit kíván magának. A színésznő a BEST magazin hasábjain beszélt a gyerekéről, párkapcsolatokról, színházról. 

Udvaros Dorottya sokszor átgondolta, mielőtt gyereket vállalt, így végül nagyon nehezen engedte el Mátét. „Egy anyának a gyereke a legfontosabb, ráadásul nekem ő az egy szem fiam. Lelkiismeret-furdalást és tehetetlenséget éreztem, mert bár igyekeztem a lehető legtöbb dolgot átadni neki, sokszor nem értette, vagy nem élt vele. Nekem pedig meg kellett értenem, hogy ő egy független személyiség saját döntésekkel…” – mesélte a lapnak a színésznő, aki a múltbéli kapcsolataira is kitért. 

„Az életemben volt válás, voltak szakítások, de nem éreztem azt utánuk, hogy teljesen elveszítettem mindent, és újra kell kezdenem. Minden elválásból tanultam, és azt mondtam magamnak: természetes dolog, hogy időről időre a kapcsolataim véget érnek. Elengedni valami vagy valakit persze sohasem könnyű. Szeretünk róla papolni, de sokszor mondani könnyebb, mint megtenni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top