Sztárok

Pozitív terhességi tesztet posztolt Kulcsár Edina

Teljesült a modell-szépségkirálynő legnagyobb álma.

Pozitív terhességi tesztet posztolt Insta-oldalán Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő nem vár ismét kisbabát, csupán visszaemlékezett életének egyik legszebb percére, amikor egy évvel ezelőtt terhességi tesztet csinált, és pozitív lett az eredmény.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, Jan 4., 2019, időpont: 11:23 (PST időzóna szerint)

Pontosan 1 éve csináltam az első terhességi tesztemet. Akkor még olyannyira nem hittem a szememnek, hogy végre teljesülni látszik az egyik legnagyobb vágyam, hogy ezután a teszt után, még vagy 8 másikat is csináltam. Bár a képen látható vékonyka piros csíkom után, szerintem ezen senki nem csodálkozik. Titkon már akkor azon ábrándoztam, hogy vajon milyen lesz majd Ő… soha nem láttam magam előtt egy arcocskát sem tisztán, de ennél angyalibb kis pofit nem is kívánhattam volna” – írta a képhez a boldog anyuka, aki tavaly szeptemberben hozta világra kisfiát, Medoxot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top