TV-sztárok

Itt az első kép Kulcsár Edina fiáról, Medoxról

Itt az első közös családi fotó Kulcsár Edináékról.

Nemrég Kulcsár Edina véget vetett a gyerekével kapcsolatos találgatásoknak, mert úgy érezte, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. 

„Sokan kérdeztétek, hogy meg fogjuk-e mutatni a mi kis csodánkat. Már olyan találgatásokkal is találkoztunk, hogy biztos valami baja van a gyermekünknek vagy csúnya, és ezért takargatjuk. Szerencsére semmi ilyen dolog nem áll a háttérben. Szerettük volna megadni a módját, hogy egy szép fotósorozat keretén belül lássátok őt először. Nemrég meg is csináltuk a képeket, szóval hamarosan ti is láthatjátok az angyali kis arcocskáját, amit én nap mint nap csodálhatok. Számomra ő a legszebb!” írta Kulcsár Edina az Instagram-oldalán, ahová az elmúlt hetekben több képet is kirakott Csutiról a kisfiukkal, de egyiken sem látszott a gyerek arca. 

Kulcsár Edina és Csuti

Most a BEST magazin címlapján itt az első közös családi fotó, amelyen kiderül, milyen aranyos kisbaba Medox, aki Edina édesanyja, Krisztina szerint nagyon erős gyerek, már most emelgeti magát. A gyereknevelésről együtt mesélt az egész család, beleértve az újdonsült nagymamát és dédit is.

Íme Kulcsár Edina és Csuti a kisfiukkal, Medoxszal: 

A BEST címlapján látható először Kulcsár Edina és Csuti kisfia, Medox

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top