Sztárok

Sokkot kapott Borbély Alexandra a színpadon

A berlini díjátadóról vitték kórházba a színésznőt.

Először fel sem fogta Borbély Alexandra, hogy a kontinens legjobb színésznőjének választotta a Berlini Filmakadémia 2017-ben, de amikor a díjátadón végre megértette, mekkora megtiszteltetés érte, annyira kiborult, hogy a gáláról rögvest kórházba kellett vinni. Mint kiderült, kikészítette a gyomrát az idegeskedéssel – írja a Bors.

Nekem akkor esett le, hogy mi ez a díj, amikor sokkot kaptam ott fönn a színpadon, Berlinben. Utána rosszul lettem, és kórházba mentem, mert annyira megviselt, hogy megkaptam” – árulta el Borbély Alexandra, aki éppen párjával, Nagy Ervinnel veszekedett hevesen a konyhában, amikor értesítették az Európai Filmakadémiai jelölésről.

 „A telefon előtt sírtam, és csak annyit mondtam: jó, oké, nagyon örülök. És letettem. Sírtam még, mert még benne voltam a veszekedésben, majd közöltem a párommal, hogy amúgy jelöltek erre az izére is” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top