Sztárok

Oláh Gergő olyan lavinát indított, amilyenre ő maga sem számított

Oláh Gergő új dalával az örökbefogadás fontosságára szerette volna felhívni a figyelmet, ezzel pedig egy óriási lavinát indított el.

Oláh Gergő a Hozzád bújnék című számmal az örökbefogadás fontosságára szerette volna felhívni a figyelmet, és hirtelen a téma egyik „nagykövetévé” vált.

„Rengetegen kerestek fel a dal apropóján, hogy milyen sokat jelentett számukra, akármerre járok, mindenki erről kérdez. Nemrég megkeresett a Várva Várt Alapítvány, akik örökbefogadással is foglalkoznak, elmondták, hogy nagyon megérintette őket a szám. Szeretnének egy koncertsorozatot velem, amelynek bevételét a krízishelyzetben lévő családok számára, árva gyerekekre és babamentésre fordítanák. Természetesen igent mondtam a felkérésre”mondta Oláh Gergő.

„Édesanyám gyermekotthonban dolgozik, ahonnan sajnos csak nagyon ritkán fogadnak örökbe gyerekeket. Gondoltam, meghívom ezeket a srácokat Budapestre, és elviszem őket néhány izgalmas programra. Jártunk a Tropicáriumban és az óriáskeréknél, remélem, maradandó élményt jelentett számukra ez a nap” – tette hozzá Gergő, aki mindezzel, ahogy dalával is, az árva gyerek sorsára, arra, hogy jobb, harmonikusabb, családiasabb körülmények között élhessenek a gyermekotthonokban, és az örökbefogadásra szeretné felhívni a figyelmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top