Sztárok

Halálra fagyott a túrázó lány, aki bikiniben posztolt a hegycsúcsokról

Négy év alatt száz hegycsúcsot hódított meg bikiniben, de most baleset érte.

Szakadékba zuhant és kihűlésben meghalt Gigi Wu, a bikinis túrázóként ismert tajvani híresség.

A nő holttestét egy szakadék mélyén találták meg a tajvani Jüsan Nemzeti Parkban hétfőn, két nappal az első segélykérő hívása után. Gigi Wu szombaton kért segítséget műholdas telefonján, azt állítva, hogy szorult helyzetbe került és nem képes mozogni, mert beleesett egy 30 méter mély szakadékba.

A rossz időjárás miatt a mentők nem tudtak helikopterrel felszállni, ezért gyalogosan indultak a keresésére, és így csak 43 órával a segélyhívás után találták meg. Halálának oka valószínűsíthetően kihűlés.

A 36 éves tajpeji nő azzal vált híressé a neten, hogy egy-egy hegycsúcs megmászásakor bikiniben készült fotót tett közzé magáról a Facebook-oldalán. A nőnek mintegy 14 ezer követője volt.

Gigi Wu egy tavalyi tévéinterjúban elmondta, a bikinis fotók ötlete egy fogadást követően jött, amelyet elveszített, és ami miatt készítenie kellett magáról egy fotót bikiniben, miután felmászott egy hegyre.

Wu saját közlése szerint az elmúlt négy évben 100 hegycsúcsot hódított meg, és legalább 97 különböző bikinit viselt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top