Sztárok

Megvan Solti Ádámék esküvőjének az időpontja

Solti Ádám és Kis Berni hosszú ideje jegyben járnak, most végre sor kerül az esküvőre is.

Solti Ádám és Kis Berni kapcsolatáról sokat megtudtunk a Nyerő Párosban, azóta pedig még több dolog derült ki. Elárulták, hogy bár nagyon szeretnének kisbabát, az első terhességénél elvetélt Berni, így most kicsit körültekintőbbek. A játékban annak idején többször is elmondta a fiatal lány, hogy már nagyon várja az esküvőt, de sokáig nem tűzték ki az időpontot.

Nos, most kiderült, mikor házasodnak:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#wewillgetmarried 💍💒🙏🏻 @bernikisb

Solti Ádám (@soltiadam) által megosztott bejegyzés,

„Összeházasodunk” – írta a fotójához Solti Ádám. A színész párja azt is elárulta a közösségi oldalán, hogy idén nyáron kerül sor a nagy napra. 

„Több mint 4 éve vagyunk egy pár, ebből 3 éve vagyunk jegyesek. A kezdetektől napirendi téma volt nálunk a házasság, de hogy őszinték legyünk, sokáig nem mertünk belevágni. Rengeteg zátonyra futott párkapcsolat és csúnya válás van előttünk rossz példaként a saját családunkból, illetve a környezetünkből. Mi nem szerettük volna így végezni. Akkor akartuk megtenni ezt a hatalmas lépést, ha majd mindketten úgy érezzük: a kapcsolatunk 100%-os.  Ez most jött el. Rengeteg mindenen mentünk keresztül. MI KETTEN! Hatalmas, mindent elsöprő szerelmen. Kétségbeesésen. Elbizonytalanodáson. Síráson. Nevetésen. Veszekedésen. Ajtócsapkodáson. Szétköltözésen. Se veled, se nélküled helyzeteken. Megbocsájtáson. Kibékülésen. Újrakezdésen. Elmélyülésen. Veszteségen. Gyászoláson. Megerősödésen… Szétválaszthatatlanok lettünk.  Most már tudjuk, hogy nem rontjuk el.  Egymás mellett van a helyünk. Örökre. És alig várom, hogy a feleséged, Solti Bernadett legyek!” – írta Kis Berni.

Fotó: Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top