Sztárok

Jennifer Aniston: „Csodás volt Pesten ünnepelni Braddel”

Kevés ékszert hord, visszafogottan öltözködik, és az élet dolgaival is így áll: minél egyszerűbb, annál jobb. Jennifer Aniston sok mindenről mesélt az exkluzív interjúban

Idén lesz 50 éves Jennifer Aniston, és úgy érzi, hogy megtanulta kezelni az újságírókat, és a BEST magazinnak adott exkluzív interjúban sem tért ki semmilyen kérdés elől. Pedig, ha már Budapest, akkor adja magát a téma, milyen is volt, amikor itt volt egy forgatáson az akkori férjével, Brad Pitt-tel. 

„Gyönyörű város. Nem voltam ott sokáig, de a hálaadást a szobánkban ünnepeltük. A hotel szakácsa külön főzött nekünk. Jó nagyokat sétáltunk, elmentem az egyik fürdőbe, isteni volt a víz alatti masszázs… És ellátogattunk a szoborparkba. Vásárolni nem maradt időm, olvasgattam a szobában. Csend volt és nyugalom.”

A magazin interjújában Jennifer Aniston nemcsak Braddel itt töltött időről mesélt, hanem a magánéletéről és a munkájáról is. Mint kiderült, bántja, hogy sokan azt gondolják, boldogtalan, csak mert nem sikerült valóra váltania a mesés hepiendet. 

Jennifer Aniston csak a BEST magazinnak mesélt: 

Jennifer Aniston mesélt Brad Pittről, Budapestről, a munkájáról, és hogy milyen nehezen fogott magának párt

jennifer aniston

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top