Sztárok

Dobó Kata könnyezve beszélt Andy Vajnáról

A színésznő az ATV kamerái előtt mesélt a világhírű filmproducerről, akivel több mint 7 évig élt együtt.

A Kölcsönlakás című filmjével rendezőként debütáló Dobó Kata könnyeivel küszködve emlékezett meg a január 20-án elhunyt Andy Vajnáról az ATV Start műsorában. A színésznő és a filmproducer több mint 7 évig egy párt alkottak, 12 éve szakítottak, ennek ellenére az utolsó pillanatig rendkívül jó kapcsolatot ápoltak egymással.

Szerencsés helyzetben voltam, hogy a közelében lehettem, mert nagyon sokat tanultam tőle, nagyon sok szempontból. Azt hiszem, az az Andy, akit én ismerek, azt kevesen ismerhetjük. Nem volt nála jobb ember, nem tudom, mi lesz majd ezután. Olyan űrt hagyott maga után, amit szerintem nem lehet betölteni” – mondta Dobó Kata.

Majd hozzátette: „Amikor azt mondtam, hogy nagyon sokat tanultam tőle – több mint 20 éve ismerem –, az elmúlt másfél évben még inkább. Szívtam magamba mindent, amit a filmezéssel kapcsolatban ezen az oldalon (azaz rendezőként – a szerk.), nyilván színésznőként is nagyon sokat segített.”

Elmondása szerint az egész karrierjét Andy Vajna indította el. „Nem tudom, mi lett volna, ha nincs A miniszter (A miniszter félrelép című film – a szerk.). Nyilván akkor is színésznő leszek, hiszen a főiskolára már felvettek akkor, de biztos, hogy más utat jártam volna be, hogyha nem válogatnak be A miniszter félrelépbe” – jelentette ki Dobó Kata.

„A lenyomata ott lesz ezen a filmen is (a február 14-én bemutatásra kerülő Kölcsönlakás című film – a szerk.). Nagyon sok mindenben segített, de ugyanakkor abszolút szabad kezet kaptam, például, ha jól emlékszem, talán egyszer volt kint a forgatáson. Ezt egyfajta bizalomnak vettem, hogy azok az anyagok, amiket látott nap mint nap a vágószobában, talán az meggyőzte arról, hogy nem kell mindig ott lennie” – emelte ki a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top