Sztárok

Vége: sikerült megegyeznie Hosszú Katinkának és Shane Tusupnak

A Blikk információi szerint véget ért a hónapok óta tartó háború, ugyanis Los Angelesben sikerült megegyeznie Hosszú Katinkának és Shane Tusupnak.

A Blikk úgy értesült, hogy Hosszú Katinkának és Shane Tusupnak sikerült minden feltételről megegyeznie egymással, így a válásuk véglegesnek tekinthető. Hosszú Katinka még 2018 februárjában adta be a válópert, ám az első, márciusi tárgyalási napra egyikük sem ment el, és ügyvédeiken keresztül a válóper szüneteltetését kérték. Meg akarták menteni házasságukat, ám hiába, nem sikerült tartósan kibékülniük. 

hosszu katinka, shane tusup

„Úgy érzem, több lettem a házasság és a válás által is. A törékeny bajai kislány erősebb lett. Shane-nel a kapcsolatom különösen bonyolult volt, emberileg, szakmailag és üzletileg is kapcsolódtunk, ezt a hármas kötődést iszonyúan nehéz egyenként szétszálazni. Erről az egészről a maga teljességében, összetettségében ma még nem tudnék beszélni, de feltett szándékom, hogy egyszer mindent elmondok, hogy mások tanulhassanak belőle” – nyilatkozta korábban az úszónő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top