Sztárok

Shane Tusup kiejteni sem hajlandó Hosszú Katinka nevét

Budapestre új barátnője is elkísérte Shane Tusupot.

Shane Tusup a minap előadást tartott a Budapesti Influencer Fesztiválon. A 15 ezer forintos jeggyel látogatható előadásra a Story újságírója is ellátogatott, és feltűnt neki, hogy Tusup egyszer sem ejti ki volt felesége, Hosszú Katinka nevét, noha többször is utalt párkapcsolatuk kihívásaira és válásukra.

Elbuktam, és ez egy olyan bukás volt, amelyből nincs visszaút” – fogalmazott Tusup, hozzátéve, hogy élete legnehezebb évén van túl. Azt mondta, kénytelen volt előretekinteni, hogy megtalálja, mi az, ami valóban érdekli őt. „Ki akartam próbálni, mire vagyok képes, mert mindent a teljesítmény alapján ítélek meg” – mondta az előadásban.

Shane Tusup a 2017-es vizes vébén fotó: Isza Ferenc / AFP)

Tusupot új barátnője is elkísérte Budapestre, bár nem mutatta be az újságíróknak. A Story cikkéből annyi derül ki róla, hogy sötét hajú, és együtt él Tusuppal. Az edző egyébként jelenleg a 19 éves olasz úszót, Ilaria Cusinatót készíti fel a tokiói olimpiára, akit Hosszú Katinka nagy riválisaként emlegetnek a lapok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top