Sztárok

Megkezdődtek Andy Vajna temetésének előkészületei

A január 20-án elhunyt Andy Vajnát 31-én búcsúztatják a Fiumei úti Sírkertben.

A Blikk munkatársai a gondnokokkal is összefutottak a Fiume Úti Temetőben, ahol január 31-én helyezik örök nyugalomra Andy Vajnát.

reszleteke, andy vajna

„Ezt a két fát gallyazni kellett, amint maguk is láthatják, mert a pavilonnak nagy hely kell, de azt még mi sem tudjuk, pontosan hol lesz a sír” – mondta az egyik munkás. A lap szerint a gallyazás jellegéből ítélve Demján Sándor üzletember és Madarász Viktor festőművész sírhelye környékén lehet majd a pavilon nyitott oldala és a Görgei Artúr sétány felé esik majd Andy Vajna sírja.

„A család kérésére a temetéssel kapcsolatban nem adhatunk semmilyen felvilágosítást” – mondta Bazsó Gabriella, a Fiumei Úti Sírkertet kezelő Nemzeti Örökség Intézet Főigazgatói Kabinetének sajtófőnöke, de annyi kiderült, hogy csütörtökön a temető nem zár be. Csak a 19-es parcellát kerítik el, részleges látogatási tilalom csütörtök déltől délután négy óráig lehet érvényben, amit őrökkel biztosítanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top