nlc.hu
Sztárok

Damu Roland temetése

Nem akarják Andy Vajna közelébe temetni fiukat Damu Roland szülei

Damu Roland apja elkeseredett, hogy fiát még mindig nem tudták tisztességesen eltemetni.

Nem csillapodnak az indulatok az egy hónapja elhunyt Damu Roland családjában. A Jóban Rosszban egykori sztárját még mindig nem temették el, ami nagyon elkeseríti a gyászoló édesapát, Rudolfot – írja a Blikk.

damu roland

Damu Roland (Fotó: Smagpictures)

Bár arról szóltak a hírek, hogy a Fiumei úti sírkert művészparcellája betelt, a lap szerint inkább arról van szó, hogy a család semmiképp sem akarta volna ott eltemetni Damut, mert nem akarták, hogy fiuk Andy Vajna közelében feküdjön.

Mint ismert, Damu több mint két éven át alkotott egy párt a producer későbbi özvegyével, Vajna – akkor még Palácsik – Tímeával, a kapcsolatnak azonban csúnya vége lett. A Tímea ellen elkövetett nemi erőszak miatt elítélte a bíróság a színészt, a TV2 felbontotta a szerződését, majd börtönbe is kellett vonulnia. Damu sosem titkolta, ez óriási törést okozott a szakmai és magánéletében is. Érthető, ha a család egy része nem nagyon szeretné, hogy a színész épp Andy Vajna közelében lenne eltemetve – írja a Blikk.

Andy Vajna (Fotó: MTI)

Andy Vajna (Fotó: MTI)

Arról Damu édesapja sem tudott, hogy mikor lesz a fia temetése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top